theme_1c.jpg
p1020487001.jpg
theme_1e.jpg
dscf1714.jpg
theme_1f.jpg
  • Nederlands
    • Français

Algemeen

Labrot
Labrot

Tussen Brive la Guillarde, Hautefort en Terrasson la Villedieu ligt Louignac en ca 10 km buiten Louignac ligt: Labrot!

 

Adres: Labrot

Postcode:19310

Plaatsnaam: Louignac

Telefoonnummer: +31638744958

of: +33681901578 

 

Schitterend gelegen op ca 5000m2 tussen de bossen en de weilanden van het Franse platteland.

 

De rust, ruimte, en vooral ook het schitterende uitzicht zijn echt kenmerkend voor onze prachtige plek…maar ook de vogels, hertjes en natuurlijk Limousin en Saler koeien die regelmatig langs wandelen! Het zijn de koeien van de buren, zij grazen op hun gemak rond op de 41 hectare weiland en bos die Labrot omgeeft . 

 

Op het domein staan 4 vrijstaande huizen. De boerderij,  (1839) en het bakhuis (1842) zijn de oudste gebouwen. Gevolgd door de schuur (1909) en de stal (1920).

 

De Stal en het bakhuis worden verhuurd als gîtes. De huizen zijn allemaal traditioneel gebouwd met de grote rode stenen uit de streek en met prachtige eiken balken. De muren zijn ca 60 cm dik, waardoor het in de zomer binnen koel blijft en in de winter juist langer warm! Toch is elk huis ook weer anders, met een  eigen sfeer. Daarover meer bij ‘huizen van Labrot.

 

Ieder huis heeft zijn eigen omheinde tuin, met meerdere terrassen, tuinset(s) en een bbq. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom om ook te genieten van de rest van het terrein. Voor een spelletje jeu de boules op de baan bij de boomgaard, genieten van het heerlijke zwembad, of om elders op het terrein in een van de zitjes of hangmatten even lekker neer te ploffen. Er zijn veel zon en schaduwplekken om met een boek of drankje te genieten van de omgeving.

 

Voor de kinderen is er natuurlijk het zwembad, een speelcaravan, een een grote trampoline, badminton en natuurlijk de relaxte hangmatten. 

 

Een verblijf op Labrot staat garant voor het genieten van de rust en ruimte die het Franse platteland biedt. Om te genieten van de zon, heerlijk te luieren of lekker te zwemmen of te wandelen hoeft u het terrein eigenlijk niet af.

 

Alhoewel….dat zou jammer zijn, vanaf slechts 15 minuten rijden zijn heel veel leuke dingen te doen in de Limousin, Dordogne of de Lot! Zie hiervoor de pagina omgeving.

 

Huisdieren zijn van harte welkom bij Labrot, je vindt onze huizen ook op:
https://www.metjehondenopvakantie.nl/ 

Labrot