theme_1c.jpg
p1020487001.jpg
theme_1e.jpg
dscf1714.jpg
theme_1f.jpg
  • Nederlands
    • Français

Onze huizen

Ons terrein van ongeveer 5.000 vierkante meter is ruim opgezet. Naast de 2 gites en ons woonhuis en het huis waaar onze (schoon)moeder woont, vind je er een boomgaard, fruittuin, een speelhoek voor de kinderen, een jeu de boulebaan, prachtige walnotenbomen en natuurlijk het heerlijke zwembad.

 

WIFI is gratis te ontvangen. Voor de kinderen zijn er een zwembad, grote trampoline (met veiligheidsnet) en een eigen speelcaravan in de schaduw. Kortom: een uitstekende uitvalsbasis voor al uw uitstapjes en activiteiten.

 

De huizen zijn voorzien van alle apparatuur die je van een comfortabele vakantiewoning mag verwachten. De bedden zijn opgemaakt en keukenlinnen en handdoeken zijn aanwezig. De woningen hebben een eigen omheinde tuin met meerdere terrassen met een panoramisch uitzicht. Gezien de ligging van Labrot is het mogelijk op ieder moment van de dag van de zon te genieten of juist een plekje in de schaduw op te zoeken.

 

Om te zorgen dat u altijd bent verzekerd van een frisse en schone vakantiewoning verzorgen wij de eindschoonmaak (gratis) altijd zelf. Waarbij we er wel van uitgaan dat de woning netjes en veegschoon wordt achtergelaten!